Пернишко Мъпет Шоу по БНТ

Телевизионно Мъпет Шоу с участието на пернишки кандидат кметове се излъчи по БНТ тази сутрин под формата на телевизионен дебат.

Като тези, текст и послания в зрителя не влезе почти нищо – разхвърлян дебат, няма централна тема, пълна какафония, прескача се от тема в тема. Зрителят седи и гледа в екрана и се чуди кой кандидат-кмет на кой анимационен герой му прилича.

Мъпет Шоу

Станислав Владимиров – Аладин и вълшебната лампа

Както знаете Аладин открива вълшебна лампа, която му дава право на три желания. Той използва първото си желание, за да създаде харем от красиви жени. Точно това направи и Станислав Владимиров със своята листа кандидат-общински съветници – шаврантии и пияници. Прочетете тук.

Аладин само сваляше телевизионната водеща с поглед, а тя чупеше кръста пред строгия му, но справедлив поглед.

Георги Недев – Уди Кълвача от ППДБ

Уди Кълвача от ППДБ се чуди на коя камера да гледа, за да накълве на екрана няколко умно-красиви изречения по време на телевизионния дебат. 

Кирил Леонов – Жабокът Кърмит от БСП

Жабокът Кърмит е най-успешния жабок в света, но не може да си намери приятелка. Кирил Леонов …успя – Корнелия Нинова.  Жабокът от Богданов дол  надприказва всички свои опоненти и повтори основните опорки на червената дама по адрес на Аладин.

Бойко Астатков – Настрадин Ходжа от КОД

Настрадин Ходжа – философът, който по принцип е изучил живота отвътре и отвън, но на дебата не успя да формулира нито една теза от начало до край. Речетативът му подпалваше като руска кола посред зима. 

Радослав Червенков – Маша и Мечока от Възраждане

Както знаете от приказката Мечока живее сам в гората. Точно като Радослав Червенков във Възраждане. Той изгони почти всичките си знакови съпартийци от бърлогата, за да се докопа сам до кацата с мед. Ако не сте разбрали – прочетете тук.

Конец!

Коментари

коментара