ZAPERNIK COM СВАЛИ ГАЩИТЕ НА МУСТАФА КАРАДАЙЪ! ДПС атакува ПЕРНИК на местните избори , прикрит под зелен смокинов лист! Партията на Ахмед Доган се бори да бъде „златен пръст“ в Общинския съвет в ШОКИРАЩА КОАЛИЦИЯ

Партията Движение за права и свободи ще атакува местните избори в Перник , научи zaPernik.com. Това няма да се случи директно , а прикрито под смокинов лист – партия параван , която да прикрива Движението, за да не дразни избирателите .

ДПС са се разбрали да се явят в Пернишко като коалиционен партньор на Партията на Зелените.

Хората на Ахмед Доган и Мустафа Карадайъ няма да издигат свои кметове в Пернишко , защото знаят ,че нямат абсолютно никакъв шанс за победа , но прикрити зад зеления параван на Партията на Зелените , ще се опитат да вкарат до двама общински съветника в Перник, надявайки се да са „златния пръст“ ако кмета Станислав Владимиров не успее да сформира свое мнозинство в Съвета.

На местен терен в нивата на ДПС оре от години директорът на 9-то училище Марин Никодимов и жена му.

За кратко ДПС успяха да вкарат и народен представител от Перник.

Какво ще стане на местните избори и ще успеят ли от Движението за права и свободи да вземат около 2000 гласа на местния вот , следим темата.

Отделно , интересно е да се видят другите политически формации в града.

За Перник вече писа , че ГЕРБ няма да издигат свой кмет, подкрепят втори мандат на сегашния градоуправник Станислав Владимиров – Станката. Същото прави и Левицата.

Битката ще бъде за общинския съвет. Четете горещите новини в zaPernik.com

Коментари

коментара