Благотворителна фотосесия на мотори в подкрепа на болния Ники организират в Перник

Благотворителна инициатива в помощ на набиране на средства за лечението на малкия Никола от Перник организира  Денис Григоров, съобщи той до ZaPernik.com за инициативата си. Заедно с фотографа Иво Георгиев те организират фотосесия на мотори в Перник.

За да помогнем и ние, ще организираме фотосесия на мотори на 10.06.2023 от 12:00 ч. в гр. Перник , местност Западен Парк (над бар Олгин) с помощта на Ivo Georgiev @ivog.photography , който ще заснеме бруталните снимки на вашите мотори , като за направените снимки няма определена цена всеки може да остави колкото прецени – казват инициаторите.

На събитието ще има и Dj , който ще се погрижи за настроението на всички, като всички са добре дошли, независимо дали имат мотор или не.

Всички събрани пари ще бъдат дадени лично на семейството на малкия Ники. Нека за пореден път покажем колко големи сърца носим !!! Благодаря ви предварително и безавариен сезон – казват от групата.

Припомняме: 

Само на 9 годинки Николай от здраво и весело дете е диагностициран с тежка диагноза „Остеосаркома феморис декстри“. Пътят към спасението тепърва предстои, а средствата са непосилни за семейството на малкото момче от Перник. Именно затова перничани отново се обединяват в благородна кауза.

Ако искате и можете да помогнете на Ники, направете го!

IBAN:BG72 BPBI 7947 4064 4099 01
BIC: BPBIBGSF
Титуляр:Никола Ивайлов Ангелов

Коментари

коментара