15 полицаи от Перник ще стрелят с чисто нови пистолети Валтер, подарък от зам.министъра на МВР

Заместник-министърът на вътрешните работи Емил Ганчев връчи пистолети „Валтер“ на служители от ОДМВР – Перник

Заместник-министър Емил Ганчев връчи днес 15 пистолета „Валтер“ на служители от различни подразделения на областната дирекция.

Пред състава на пернишката дирекция зам.-министър Ганчев заяви, че това е поредната стъпка от процеса за осигуряване на по-добро оръжие и оборудване на състава от МВР.

Всички 15 служители от ОДМВР – Перник са заслужили носенето на модерното оръжие с личния си пример, високия професионализъм и резултати в служебната си работата. Заместник-министърът благодари на ръководството на Областната дирекция за високия професионализъм и постигнатите резултати в борбата с престъпността и опазване на обществения ред в региона.

Пожелавам ви да бъдете здрави, всеотдайни и да спазвате закона, осигурявайки спокойствие и сигурност на гражданите. И нека един от приоритетите ви бъде да не допускате пътнотранспортни произшествия и да губим човешки животи на път“ заключи зам.-министър Ганчев.

Той връчи пистолети на: старши инспектор Румен Първанов, инспекторите Кирил Кирилов, Антон Георгиев, Ивета Милошева, младши инспекторите Мартин Йорданов, Мирослав Варадинов, Венцислав Будинов, Боян Боянов, Радостин Владимиров, Слави Кирилов, младши експертите Аспарух Асенов, Петър Петров, Карло Кирилов, Георги Христов и Николай Асенов.

На снимките зам.-министър Ганчев, старши комисар Павел Млеканов със служителите, получили ново въоръжение. Моменти от връчването на оръжията.

Коментари

коментара