РАЗДЕЛЕНИ ОТ ДНИ? Разпада ли се ПЕРФЕКТНОТО семейство на Антония Петрова?

Перничанката Мис България Антония Петрова пропусна да се похвали с рождения си ден, което издава напрежение в семейството. Години наред тя не спираше да досажда на потребителите със снимки и излияния за личния си живот и перфектното семейство с Ивайло Батинков.

Толкова велики, толкова красиви, толкова богати, толкова умни, толкова успешни и още, и още до втръсване! Е, свърши се!

Близки до семейство хвърлиха адската бомба с новината, че двамата съпрузи са разделени от седмици. А причината е класическата и дори изтъркана – изневяра от страна на Батинков.

Антония узнала, че мъжът й не само й кръшка, но го прави от доста време и побесняла, пише razkritia.com.

На 13 май Петрова имаше рожден ден и чукна 39 лазарника, но противно на очакванията, не публикува нито една снимка в профила си – нещо, което прави по няколко пъти на ден и то за нищо.

Нещо повече – преглед в профила й доказва, че последната й публикация е свързана с бизнес, а преди нея тя е качвала нещо на 5 май – цели 10 дни оттогава затишие.

Връзката на носителката на титлата най-красива българка с прочутият столичен бохем и плейбой започна през май 2018 година. Сега става ясно, че поговорката „вълка козината си мени, но нрава не“, си остава много правилна, пише сайтът.

Двамата имат две малки деца – момчета.

Коментари

коментара