ФК Миньор продължава постарому в БИТКАТА ЗА ОЦЕЛЯВАНЕ

Днес се проведе среща между ръководството на клуба, спортно-техническия щаб и футболистите, съобщиха от клуба.

Както вчера бе съобщено след поредната загуба на Миньор, ще има „големи промени“ в клуба.

Очевидно обаче страстите са поутихнали, тъй като от ръководството излязоха със съобщение, че всичко си продължава постарому.

Решението, което бе взето е отборът да продължи битката за оцеляване във Втора лига без промени в наличния състав“, пишат от ФК Миньор-Перник.

Наистина, интересно е да се чете между редовете: от заветната цел „първи в Б група“, миньорци вече са минали в режим „битка за оцеляване“.

При първия вариант  след натиск на феновете беше изгонен треньора Христо Янев, няколко футболисти напуснаха, както и изпълнителния директор Велизар Димитров.

При „битката за оцеляване“ обаче промени няма.

Надяваме се това да е за добро и все пак отбора да си стъпи на краката и да успее да изплува нагоре.

„Ръководството на клуба държи да уведоми обществеността относно появилите се спекулации в някои медии, а именно че футболистите и спортно-техническия щаб не са получавали заплати. Тези твърдерния категорично не отговарят на истината! Напротив, всички заплати и премии се изплащат редовно и навреме, категорични са от централата на „чуковете“.

Предстои ни най-важният мач за сезона – домакинство срещу Литекс (Ловеч). Нека всички заедно да подкрепим нашите момчета в този труден момент!- призоваха от клуба.

Коментари

коментара