Ива Давидова с ПЕСЕН за бившия си мъж, надяна еленски рога навръх Великден

Ива Давидова като Шакира. Мъсти на бившия си с песен. Еленски рога красят главата на певицата в „Развод“

След като навръх 14-ти февруари тази година гръмна новината за бруталната изневяра и последвалата гавра, на която бе подложена Ива Давидова от мъжа й – Димо , певицата подаде молба за развод. В медийното пространство се заговори, че Давидова едва ли ще му остане длъжна, след като тя издържа сама дъщеря си Валена и се е съсредоточила в работата си. И отговорът не закъсня. Навръх Великден народната певица анонсира новия си проект, озаглавен „Развод“, в който мнозина припознаха болката, горчивината и обидата от преживяната лична трагедия.

В текста на песента, автор на която е самата Ива, се пее следното:

Хванат ли си в изневяра,
тъй е като нямаш мяра.
И така е без акъл, няма и не е дошъл…“

Именно на светлите Християнски празници през 2022-ра, Ива Давидова хваща в крачка благоверния си съпруг.

„Точно преди 1 година на Велика Сряда (когато Юда е предал Христос) аз бях предадена от човека, на когото най-много съм вярвала и обичала. Ето защо на Велика Събота, в навечерието на Възкресение Христово, приемете новата ми песен като моето лично възкръсване! С песен! „ – споделя на официалната си страница народната певица.

Във видеото на песента „Развод“, Ива Давидова слага еленски рога на главата си като символ на пречупеното женско достойнство и наранено его. Въпреки всичко това певицата събира сили и излива сърцето си в новия си проект.

Сватбите се празнуват, но и разводите се празнуват. Искам тази песен да е химн на всички хора, без значение мъже или жени, които са в моето положение“ – споделя в социалните мрежи Ива Давидова.

Въпреки че пее за развод, към този момент обаче певицата все още не е разведена по документи, но по думите на близки до нея хора, тя няма търпение това да стане възможно най-бързо.

ВИЖТЕ ВИДЕОТО ТУК

Коментари

коментара