ДРАМА: Кирил Стоев от ПП/ДБ не успя да влезе в парламента въпреки близо 900 преференции, намекна за проблем с хартиената бюлетина

897 преференции  е получил кандидатът за депутат в Перник Кирил Стоев от коалиция ПП-ДБ. Той е родом от град Радомир, а перничани го познават и като областен управител на Област Перник. 

Стоев коментира изборния резултат, като благодари за подкрепата и намекна за проблеми с хартиената бюлетина.

Преференциите на Кирил Стоев обаче не успяха да го изпратят в парламента. Той бе трети в листата на демократичната коалиция. Вместо него като депутат в новия парламент влиза водачът на листата Бойко Рашков.

Ето какво написа Кирил Стоев след окончателния резултат от изборите: 

След изборния ден, при вече ясни резултати и начало на равносметки, благодаря на семейството си за безрезервната им подкрепа и търпение по време на кампанията. На всичките си приятели, които бяха неотлъчно до мен, за пореден път! Сблъсках се лично с проблема, който създаде „хартиената бюлетина“! Благодаря на членовете на СИК за навременните сигнали и отстояване на честността в изборната вечер. Изказвам своята искрена благодарност към всички 897 лични преференции, получени изцяло по съвест! За мен те са огромна подкрепа и отговорност, които ме мотивират да продължа смело по пътя, който поех! Вярвам, че с упоритост, почтеност, ясни цели и много работа тепърва ще съм още по-полезен на обществото, в което живеем заедно.

Коментари

коментара