Доброволно ЗАЛИЧАВАНЕ: Антония вече не прилича на себе си

Жалко е това, което се случва с лицето на бившата „Мис България“ Антония Петрова-Батинкова . Макар и винаги да е била недолюбвана и критикувана, допреди 3-4 години тя поне изглеждаше естествено – спомнете си само сватбените й снимки с Ивайло Батинков.

За съжаление само за няколко години Антония успя да стане рекордьор по броя на пластичните операции и други знайни и незнайни интервенции, които е правила върху лицето си – до степен в момента да няма нищо общо с начина, по който изглеждаше някога.

„Това си е чиста проба „заличаване“, при това – доброволно! Най-трагичното от всичко е, че тя очевидно е сляпа за начина, по който изглежда в очите на другите и смята себе си за нещо като полубожество“, пишат из нета.

Дано в най-скоро време Антония да се осъзнае и да спре с подобренията, преди да последва примера на някои световни звезди, които днес са обезобразени от прекалено честото прибягване до корекции.

Е, защо да не си припомним как изглеждаше съпругата на Ивайло Батинков в дните, когато изгря на хоризонта.

Знаем, че първата й поява пред медиите беше с конкурса Мис България, където грабна короната, но се и окичи с титлата Мис Крокодил, дадена й от недоволни зрители.

Оттам нататък следваха любови, сватби, разводи, скандали и хвалби, много хвалби, с които не спира и до днес. Тоца вече има две деца, момчета, от Батинков и не престава да публикува снимки от това къде ходят на почивка, до това какво ядат вечер.

Темата сега обаче е визията й – както се вижда, Антония изобщо не е Антония, а нещо, което отдавна вече не помним. Устните, скулите, брадичката, очите дори са й различни. Камо ли напоследък, когато на моменти вече доближава габаритите на Мара Отварачката и едва си затваря плътно устата от килограми хиалурон.

„Не след дълго може и Андреа от Бургас да конкурира, ама това е то Тоца. Тя е на принципа – смешна да съм, ама модерна да съм“, коментират потребители в нета, пише razkritia.com.

Коментари

коментара