Гери-Никол вкара расов кон в Минна дирекция

Поп певицата Гери-Никол е в Перник, за да направи видеоклип в сградата на Минна дирекция. За целта екипа на певицата вкара расов кон в сградата, който да участва в клипа.

„Видеото ще бъде на световно ниво, каквито са повечето клипове на Гери-Никол“, обясниха продуцентите.

Видеото се снима в обновената сграда на Минна дирекция. „Интересът към сградата е голям„, съобщи областния управител на Перник Людмил Веселинов.

Гери-Никол е поп икона на младите в България и това е чудесен начин да се запознаят със сградата. Нейният екип е от най-големите професионалисти в България, снимали клипове  за световни знаменитости. Именно затова се спряхме на нея да бъде първа, която да заснеме свой клип в обновената сграда„, каза Людмил Веселинов – областен управител на Перник.

Минна дирекция придобива висока стойност. С картината „Харамии“, която ще посреща перничани, с обновените зали и пространства, с галерията, която ще открием вътре, тази сграда ще има нов живот. Създателите на сградата ще се гордеят с нея„, каза Веселинов.

Запитан дали очаква да има скандали около заснемането на клипа на Гери-Никол, областния управител отговори, че това е нормално за клиповете на Гери-Никол и търсен ефект. „Аз съм човек на изкуството, а то предизвиква. Евентуален скандал с Гери-Никол само би помогнал на сградата да стане още по-популярна. Това е една от най-красивите сгради в България. Тя се превърна в моя мисия“.

Коментари

коментара