Съпругът на болната Наталия от Перник с разтърсващо послание до всички

В навечерието на Коледа всички се събираме на маса с най-близките си същества и си даваме сметка колко са ценни всички мигове на любов и разбирателство, прекарани заедно. Докато смъртта ни раздели, а животът се изплъзне като пясък и вече е късно за всичко, което сме искали да направим… 

Една съпруга и майка все още се бори с всички останали й сили, за да не се изплъзне като пясък от дланите на близките си същества. За да победи в трудната битка със смъртта. Чудеса дори и по Коледа няма. Единственото Чудо е Любовтта, молитвата и хорската подкрепа. А перничани винаги са доказвали какви „вълшебници“ могат да бъдат. И повярвайте, доброто се връща!

А Наско Митков, който се бори за живота на супругата си Наталия ни го припомня: 

„Ценете и се радвайте на това, което имате! Никога не знаеш коя целувка и прегръдка ще бъдат последни. Кой упрек няма да бъде изказан и кой разговор повече никога няма да се повтори. С кого никога повече няма да поспориш и къде никога няма да се върнеш… Никога не знаеш как ще завърши поредната история от твоя живот… Ценете всеки един миг в живота си! Изживейте го с хората, които искате и правете нещата, които вие искате, защото животът е само един и е толкова кратък…….Не правете грешката да съжалявате за нещата, които не сте направили и дарявайте добро безкористно и от сърце,защото доброто се връща.Продължавайте да подкрепяте нашата майка,приятелка и съпруга Наталия Миткова в нейната борба за оцеляване и бъдете милосърдни и състрадателни. Един ден,ако е рекъл Бог и ние ще ви подадем ръка,когато имате нужда и заедно ще изживеем старините си, заедно ,здрави и щастливи.Вярвайте в нейното оздравяване, така както ние вярваме и нека не позволим повече сълзи в очите й от мъка, а те да бъдат само от радост , от радостта да бъдеш до децата си, да се грижиш за тях и да ги видиш как щастливи растат с майчината подкрепа.Нека помогнем в лечението на Наталия!
‼️ Банка ДСК
BG09STSA93000029470953
STSABGSF
Наско Митков
Дарение за Наталия
‼️Paypal [email protected]
‼️Revolut @nasko46d7

Коментари

коментара