Стартира Дарителска кампания и Базар в помощ на бездомните кучета в Перник

„Бъди Дядо Коледа за тях“. Така се казва най-новата благотворителна инициатива в Перник, този път ориентирана към най-уязвимите и безащитни обитатели на нашия град – бездомните кучета. 

Казват, че любовта и благодарността на живтното към човека е безрезервна и чиста, а милосърдието към тях – достойнство на добрите хора.

На 15 и 16 декември на площада в града перничани, които искат да помогнат на бездомните кучета могат да го направят на благотворителен базар, организиран от Центъра за кариерно развитие към ОДК-Перник. На него перничани могат да изработят предмети или да дарят пособия за домашните любимци.

Ето и цялото съобщение за инициативата: 

Предоставяме Ви уникалната възможност да бъдете Дядо Коледа и проявите своята щедрост чрез Благотворителен базар и дарителска кампания „Бъди Дядо Коледа за тях“.

Всички тези бездомничета все още чакат да се появят техните хора и няма да успеят да посрещнат Коледа в нов дом и с ново семейство. Ти обаче можеш да ги зарадваш, като изработиш предмет/и за благотворителния базар или дариш някое от изброените:
• храна – гранули, консерви;
• лакомства;
• купички за храна и вода;
• постелки и стари одеяла;
• нашийници за кучета;
• всичко останало за четириногите ни приятели за което се сетиш.

Благотворителният базар ще се състои на 15 и 16 Декември 2022г. на площада в гр. Перник.

Базарът се организира от Център за кариерно ориентиране към ЦПЛР-ОДК – Перник

Коментари

коментара