Инж. Чавдар Стойнев: Все повече клиенти със забавени задължения се възползват от кампанията

„Предоставяме възможност за клиентите със просрочия да погасят безлихвено задълженията си до края на годината, без да подават молба за разсрочване.“, напомни инж. Чавдар Стойнев, изпълнителен директор на „Топлофикация Перник“. По думите му клиентите, които не могат да погасят задълженията си наведнъж, имат възможност да ги разсрочат до 31 декември.

Директорът на „Топлофикация Перник“ посочи, че това е поредната стъпка, част от цялостната им клиентска политика, насочена към грижата за техните абонати. По думите му през годините с редицата кампании са имали за цел да предоставят надеждно и достъпно отопление без да се натоварва семейният бюджет предвид растящата инфлация.

Инж. Стойнев посочи, че от началото на кампанията, 19 октомври, за близо месец над 300 домакинства в Перник са се възползвали от предимствата, предоставени от „Топлофикация Перник“.

С мотото „Поискай и спести. Лоялен ти стани“ дружеството обещава малък жест за всички клиенти, които са погасили суми над 300,00 лв.наведнъж – комплимент подарък.

И не само това – „Клиентите, погасили своите стари задължения получават и отстъпка 3% от месечната сметка за топлинна енергия при заплащане на консумираната топлинна енергия в срок.“ каза инж. Чавдар Стойнев.

Коментари

коментара