РЕМОНТЪТ В 8-МО ОУ НАПРЕДВА: Превръщат стара столова в спортен салон, вече са сменени прозорците, предстои отопление, осветление, боядисване и полагане на пода

Ремонтът на залата в 8ОУ „Кракра Пернишки“ продължава с пълна сила, съобщи учителката Анелия Петорва, която пое инициативата. Бившата някога столова на училището предстои да се превърне във физкултурен салон, където децата да провеждат часовете си по физическо.

Припомняме, че до това се е стигнало, тъй като големия салон на училището „плаче“ за ремонт и е неизползваем, а за да се ремонтира ще отнеме много време и процедури.
Ето защо учители поддеха инициативата да ремонтират столовата и да създадат условия за игра на учениците, като събраха дарения за ремонта.

„Вече са сменени прозорците, прегражда се помещението и сега идва ред и на превръщането на помещението в зала за спортни дейности! Остава да се направят отоплението, осветлението, боядисване и полагане на специална настилка на пода“, споделя Анелия Петрова на страницата на училището.

ОЩЕ ПО ТЕМАТА: 

Млада учителка от Перник превръща стара училищна столова във физкултурен салон

Започна се: Жени превръщат столова във физклутерн салон за децата в 8-мото

Коментари

коментара