Плеймейтката Николета Лозанова нападна майката на Сашко, насъска и феновете си

Макар, че случаят с изгубения Сашко от Перник вече приключи с щастлив край, неговото ехо продължава да кънти из социалните мрежи, чиито потребители не спират да го коментират. 

Така съвсем наскоро към хората, разискващи обстоятелствата около случая, се присъедини и Николета Лозанова, която отправи остра критика към майката на малкия Сашко. Повод за думите на най-популярната носителка на титлата „Мис Плеймейт“ в страната ни бе публикация в медията, отразяваща скорошното интервю, което Радостина Цветанова даде дистанционно за bTV, чрез директна връзка от Обединеното кралство, където в момента се намира. В разговора стана ясно, че тя не се е виждала със сина си от две години насам, но възнамерява скоро да се върне в България, за да го стори.

Именно този факт предизвика възмущението на любимата на футболиста Ники Михайлов, която използва виртуалното пространство като трибуна, за да сподели със своите последователи, чиято бройка само в Инстаграм надвишава 800 хиляди души, какво мисли по темата от позицията на родител. Това, което написа, коментирайки изявата на жената, дала живот на детето, не бе никак ласкаво.

„Жалко, че има майки, които след като присъдят родителските права на бащата, губят и вродения си майчински инстинкт! „Скоро ще се прибера в България“ – в превод „някога си“, безразлично и безочливо!“, написа някогашната водеща на предаването „Папараци“ във всички свои акаунти в интернет, прилагайки връзка към афектиралата я статия.

Радвам се, че Александър е жив и здрав. Чувството е неописуемо, все още не съм на себе си – нито физически, нито психически. През цялото време държах връзка с бащата на детето. Той беше първият, който ми се обади, за да ми каже, че Сашко е добре„, каза в ефира на националната телевизия Радостина Цветанова, която отхвърли идеята, че наследникът ѝ е бил отвлечен, тъй като според нея все някой е щял да потърси парите за наградата, преди да го предадат в ръцете на медиците и органите на реда. „До момента съм имала само един разговор с разследващ полицай от Перник и бях готова да съдействам, но те ми казаха, че няма как разпитът да се проведе официално по този начин. Казаха ми, когато се прибера, да се свържа с органите на реда„, разказа още тя.

Под публикацията на Ни Ло се появиха десетки коментари, подкрепящи написаното от нея.

От две години не го е виждала, това само по себе си казва всичко! За съжаление, не знам каква майка е това?! Тази жена може да бъде наричана с много имена, но не и майка!!!“, гласи коментарът на една от почитателките на еротичния модел.

„Не знам как може тази жена да си стои в чужбина, когато детето ѝ е в неизвестност? Доброволци, кмет и полиция го издирват, а тя вместо да хване първия полет си стои там. От възпитание ще я нарека „госпожа“, независимо какви са отношенията с бащата, една истинска майка няма да чака, а ще се прибере и ще търси рожбата си под дърво и камък, както се казва. Един истински родител няма да се спре пред нищо, каквото и да му струва“, на мнение е друга.

Изтомник: dir.bg

Коментари

коментара