Борбата за Наталия ЗАПОЧНА

Наталия се бори с  рак на стомаха, а от днес започва едногодишното й лечение, което ще струва 270 000лв. В момента тече кампания за набиране на средства за лечението. Част от дарениията за лечението на Митко, които са останали са прехвърлени за Наталия.

„Живота ни срещна преди няколко месеца, когато тя ми писа, че иска да ми препоръча лекарство, което и помага за страничните ефекти от химиотерапията. Искаше да го предложим на Митко за да му е по-леко. Да предлагаш помощ, когато ти самият водиш тежка битка за живота си … е достатъчно, за да разберем, че срещу нас е човек с главно Ч“, пишат в групата „Да помогнем на Митко“.

Ето какво още разказват за трудната съдба на Наталия, мъжът й и малкото им момиченце:

Здравейте приятели,
Никога няма да се уморя да ви благодаря. Искам да ви уведомя, че фондация Димитър Даскалов дори все още официално да очаква регистрацията си, която трябва да излезне до два дни … получава страхотна подкрепа. Благодаря на всички ви … за предложената финансова помощ, на лекарите и психолозите, който искат да се включат, на IT фирмите, който предлагат да изработят страхотен сайт безвъзмездно … просто не мога да благодаря на всички. Вие сте просто сила … огромна сила. Скоро ще ви споделя всичко около фондацията.

Днес имам молба … огромна молба. Знаете, че част от средствата събрани за Митко дарихме на Наталия Миткова, която води същата борба. Наталия е с рак на стомаха и се лекува в болница Медикана. Живота ни срещна преди няколко месеца, когато тя ми писа, че иска да ми препоръча лекарство, което и помага за страничните ефекти от химиотерапията. Искаше да го предложим на Митко за да му е по-леко. Да предлагаш помощ, когато ти самият водиш тежка битка за живота си … е достатъчно, за да разберем, че срещу нас е човек с главно Ч.

След направени генетичния изследвания … Наталия е с назначено лечение, което започна от днес. Сумата обаче е непосилна за нея и семейството й. Лечението ще бъде една година и е на стойност 270000 лева. Това включва три дни хоспитализация в месеца … по време на терапията, лекарствата, който трябва да приема през останалото време вкъщи и профилактичните изследвания за периода.

Наталия и Наско / съпругът й / имат нелека съдба. Събира ги трагедията. Той губи първата си съпруга и двете си малки деца в пожар. Наталия също губи съпругът си. След като се събират решават да дадат шанс на живота си … и да имат дете. След редица неуспешни опити преди година в живота им се появява чудото Аделина. За съжаление обаче щастието им е кратко … защото диагностицират Наталия с агресивен рак на стомаха и битката за тях започва отначало.
Днес ви моля … ако имате възможност помогнете. Няма малко или голямо дарение … Моля ви и да споделите. Нека дадем шанс на Наталия да докосне сърцата на всички добри хора и да успее да събере средствата необходими за лечението й.

Можете да споделите или да я подкрепите по следният начин:
https://pavelandreev.bg/campaign/jivot-za-nataliya

Алианц Банк
BG46BUIN95611000705322
BUINBGSF
Фондация Павел Андреев
Дарение за Наталия

Коментари

коментара