Ивелин Иванов разкрил местоположението на Сашко, два дни по-рано, разкри важни подробности

Хората бяха изгубили надежда, че ще намерят малкия Сашко, на никой не му се вярваше. Искам да им благодаря, че се включиха в акцията и търсеха на мястото, където им посочих. Една нощ се разминахме на косъм, Сашко можеше да бъде открит още преди дни.

Това каза за сайта News2 Ивелин Иванов – радиоестезистът, който единствен откри точната локация на изгубения Сашко край радомирското село Червена могила.

Звучи наистина невероятно за повечето хора, но Ивелин успява само по снимката на Сашко да локализира точното му местоположение, пътят по който е вървяло момчето и точните му жизнени показатели – пулс и кръвно налягане.

За Ивелин Иванов обаче това не е чудо, а точна наука. Само този, който не се е сблъсквал с радиестезията не може да я разбере, смята Ивелин Иванов.

Това на най-древната наука, макар че в момента учените я отхвърлят, само допреди 50 години един лекар, който не владее радиестезия не би могъл да измери кръвното налягане на пациента – тогава е нямало апарати за кръвно„, казва Иванов.

Радиестезията работи с вълни, но не радиовълни, а вълните на етера. Скоростта на тези вълни е по-голяма от скоростта на светлината и един добър човек с добра чувствителност, ако му се удава, в зависимост от опита, може да направи невероятни неща. По този начин се откриват подпочвени води, мини и т.н.„, обяснява Ивелин Иванов, който от пет години се обучава в тази наука, като е бил курсист на Орлин Драганов – шефът на радиестезистите в България.

Оперторът/радиестезиста използва махало като стрелка, прави таблици и изчисления, използва се и свитедел – в случая със Сашко това е било снимка на момчето.

За първи път Ивелин издирва човек с този метод.

Относно случаят Сашко, с радиестезиста от град Търговище се свързва негов колега от София, който е бил убеден, че така може да се помогне на момчето. Той е успял да убеди и доброволците, които се организирали и тръгнали към посочената локация.

Не са търсили съдействие от полицията, казва Ивелин, който не е контактувал и със семейството на Сашко.

Една вечер бяха съвсем близо до момчето, разминаха се на косъм. Бяха много шумни и момчето се е уплашило и се е отдалечило от мястото„, казва Ивелин.

Според него Сашко е сменял местоположението си .

От предния ден, в който започнах да се занимавам със случая, детето се изместваше с по два-три километра. Детето е било много наплашено. По-голяма част от точките, които подавах отиваха в щаба на доброволците. Тъй като имаше много версии и съмнения за отвличане, работеше се малко по-безшумно и по-тихо„, разказва Ивелин пред News2.

Радиестезистът изключва момчето да е било отвлечено и подхвърлено там. По думите му трябва да се спре с конспирациите и информацията от врачките, които според него не са надежден източник и само са „оплели конците“ по отношение на версиите.

Разбирам семейството на Сашко, в такъв момент прибягваш към всички възможни начини. Но хората с подобни способности, ако виждат нещо, то го виждат фрагментно, не могат да видят цялата картина. А често техният начин е да натрапват форма на мисъл, тоест да внушават, че нещо ще се случи и то се случва, защото започваш да мислиш така„, коментира Ивелин.

Чудно звучи и това, че цялата държавна машина, полиция, термокамери, дронове, хеликоптери, кучета и жандармерия така и не успяха да намерят следа от Сашко. Намериха го пак хората и алтернативните, но позабравени методи.

Много съм развълнуван, от три нощи не съм спал, искам да благодаря на всички мъже и жени, доброволци, които се включиха и вярваха до последния миг.

Въпреки упреците и това, че някои не ми повярваха, шапка им свалям на доброволците и искам чрез вас специално да ги поздравя и благодаря на всички онези хора – от Перник и страната, които се обединиха и се включиха в издирването на Сашко.

Накрая се оказа, че обикновените хора успяха да спасят момчето, с това че се обединиха под тази кауза, хора напълно непознати действахме като екип„, каза още Ивелин за News2.

Ивелин е от град Търговище, работи в стъкларска фирма, но в свободното си време се занимава с радиестезия и биолечителство. Самият той казва, че Радиестезията е науката на науките.

Източник: News2

Коментари

коментара