Бащата на Сашко дава 100 000лв. на този, който го намери

Искам да благодаря на всички структури на МВР, на доброволците и на абсолютно всички, които се включиха и търсят Сашо. От два дни разговарям с приятели и тъй като времето напредва, а аз съм отчаян, искам да обявя награда от 100 хил. лева за този, който доведе Сашко.

Това заяви пред журналисти бащата на изчезналия Сашко от Перник нотариусът Александър Цветанов преди минути.

„Не искам да коментирам какво влиза в тази сума, важното е да намерим детето“, добави той.

Александър Цветанов също заяви, че с майката на Сашко поддържат контакт, като отхвърли твърденията, че майката е имала желание да вземе детето при себе си и заяви, че е разведен от три години и отговаря само за собствените си действия..

До сега никой не е търсил бащата на изчезналия преди 8 дни Александър, за да иска откуп, но все още една от версиите е отвличане. Именно към нея го води и бащинското му чувство, защото по негови думи детето има добра ориентация и не е склонно да избяга.

Една от версиите е, че детето е отвлечено и аз имам такова чувство като баща, защото Сашко е добре с ориентацията, той може сам да иде до парка и да се прибере. Не знам дали е отвлечен, никой не ме е заплашвал, уточни той.

Мисълта, че Сашко няма достъп до вода и храна ме убива“, каза бащата.

Сашко, който е с тежка форма на аутизъм, изчезна в петък – 11 ноември, в района на Профилакториума в града. Издирването на 12-годишното дете продължава, работата продължава по всички версии./24часа

Коментари

коментара