Астроложка даде надежда: Сашко е жив и ще бъде намерен

Известната астроложка Виктория Маринова направи хороскоп с въпроса „Жив ли е, къде се намира Сашко?”. Ето какви насоки даде тя на близките на изчезналия 12-годишен Александър Цветанов от Перник и на стотиците хора, които се включиха в издирването му.

Хороскопът е построен от астроложката в неделя, като тя вярва, че към момента на съставянето му малкият Сашко е жив. На страницата си VictoryAstro тя посочва и мотивите да се ангажира и тя да помогне за намирането на детето:

„С помощта на Астрологията може да се търсят и намират изгубени предмети и хора. И понеже втора нощ не можех да мигна, а очите ми зачервени от плач и все към кревата-кола, където кротко спи моето внуче с аутизъм, което на три пъти ми изчезваше за части от секундата и знам какъв кошмар съм изживяла, макар за няколко минути, докато се появи пред погледа ми…”

Следва описание на хороскопа, в който астроложката споделя: „Като назован по име го гледам по 7-ми дом, представен е от Нептун и Юпитер, разположени в негов 1-ви дом и ретроградни – насаме със себе си, вглъбен в своя вътрешен свят, близо до вода…”

Според астроложката малкият Сашко, който е с аутизъм, не е скрит, „както ако беше разположен в негов 12д., вижда се”.

Виктория Маринова посочва: „Неговият 1-ви дом описва също баба му по бащина линия, която държи вратата на дома си отворена и подпряна с шише вода. Това е също домът на майка му, нейният бащин дом – идея си нямам откъде е и дали детето е посещавало дома на дядо си по майчина линия”.

Луната има да извършва доста аспекти, управлява негов 5-ти дом и попада в 4-ти дом – игра, спорт и отдих в населеното място където живее, Луната в Рак описва родния дом, майката, близка жена, която полага майчини грижи, храна и хранителни помещения, като кухня, ресторант и подобни, твърди астроложката.

ЗНАК РИБИ – това място, според хороскопа, може да бъде болница, аптека, док, навес за лодки, ателие за химическо чистене, приют, дом за възрастни, подслон за нощувки, пункт за санитарна обработка или пречиствателно съоръжение, място за уединение, обор за едри животни.

Може да е на места за риболов или в близост до тях, в плавателен басейн, в низини или на участъци, които биват заливани, в блата или край тях, на уединени участъци с тресавищна почва, близо до извор или река, на необичайно място, на влажни участъци, в езера, насочва още астроложката.

Съответстващи цветове – бледолилав (като цветовете на лавандулата) и цветът на морските вълни.

Посока – изток, малко под средно равнище.

Понеже двете планети, които описват търсеното момче, са ретроградни, това е указание, че изгубеният се намира не някъде отделно, а лежи зад или под нещо, или е скрит (затиснат) между разни вещи. И разбира се, е необходимо по-внимателно търсене. При това положение за връщането му може да отиде доста дълго време.

Сигнификаторът Нептун се намира близо до куспидата на негов 1-ви дом, а понеже планетата се движи ретроградно, сякаш стремейки се да се върне в предишния дом 12, то търсеният ще се премества на друго място, различно от онова, на което е бил изгубен.

Това друго място е описано от знак Водолий и може да бъде летище, клубно помещение, фабрика или завод, гараж, ремонтна работилница, шосе, ж.п. гара, обществено място, на места където се паркира автомобил, на земя, която някога е била селскостопански участък, а се е превърнала в луксозен квартал, в горски масив с пътеки, изброява възможните укрития на детето Виктория Маринова.

„Конкретно на въпроса – когато съм го задала със сигурност е жив Сашко, а като краен резултат ще бъде намерен – Луната е в хармоничен аспект със Северния лунен възел и с последен аспект, също хармоничен, с неговия съуправител Юпитер”, категорична е тя.

„Бог да го пази и закриля!”, призовава астроложката Виктория Маринова.

Коментари

коментара