35 години Кметство Изток: Бивши кметове се събраха на една маса да празнуват

По случай 35 годишнината на Кметство Изток в сградата му е открита стена на всички управници на Кметството.

Инж. Десислава Стоянова, кмет на Кметство Изток удостои с почетни грамоти всички досегашни кметове на Кметство Изток в знак на признателност за приноса, който всеки един от тях е дал за развитието на двата квартала Изток и Мошино.

Изразявам искрена благодарност и поклон към кметовете на Кметство Изток, които вече не са сред нас. Те са работили с плам за обществото, за инфраструктурата и модернизацията на кварталите Мошино и Изток. Почетните им грамоти ще връча на техните близки. Искам да Ви кажа, че спомена за тях винаги ще бъде жив. Стефан Георгиев, инж. Христо Ковачев и Росица Янакиева са ярки личности, които винаги ще ни вдъхновяват и ще ни бъдат пример с техния професионализъм и отдаденост в развитието на кметството„, заяви кметът инж. Десислава Стоянова.

Почетни грамоти получиха предишните кметове на Кметство Изток – Снежанка Викторова и Емил Костадинов.

„За мен е чест да Ви наградя с почетни грамоти за Вашата упорита работа в името на нашите съкварталци. Вярвам, че всеки от Вас е дал своя принос за развитието на двата квартала. Надявам се, че можем винаги да се подкрепяме, да работим за нашите съкварталци и да черпим идеи един от друг в името на развитието на двата квартала„, каза още кметът на кметството Десислава Стоянова.

Стоянова връчи благодарствени писма на доброволците, които безкористно помагат и се включват в различни инициативи на Кметство Изток.

Удостоени с благодарствени писма са и професионалистите в сферата на образованието, културата, журналистиката, администрацията и спорта.

Коментари

коментара