Млеканов от МВР заряза и доброволците, които търсят Сашко

Ивайло Манасиев

Тази вечер част от доброволците, които издирват 12-годишния Александър, са на сборния си пункт в Перник. Те са обявили, че имат въпроси към бащата на детето във връзка с изчезването му. Те са недоволни и от самата акция по издирването. Директорът на полицията в Перник Павел Млеканов явно е забравил и тях, като тази жива сила отива на вятъра, вместо да помогне в ефективно търсене на малкия Сашко.

Всеки ден ставаме все по-малко и по-малко. Идват неподготвени хора. Нямаме никакви сведения накъде да ходим, къде да го търсим”, заяви Ивайло Манасиев.

До момента сигналите от бащата бяха от врачки. Нищо смислено. На всякъде сме ходили, където врачка е казала”, допълни той.

Не знам дали крие нещо човекът. Всякакви съмнения имат хората, ние се разединяваме. Първият ден бяхме 2000 човека доброволци, станахме 400. Обърнали сме навсякъде, никъде го няма”, продължи доброволецът.

Той поиска властите да дадат насока на доброволците къде да търсят. „Или да кажат да спрем да го търсим, че те имат някаква организация”, каза Ивайло.

Коментари

коментара