Бабата на Сашко разкри семейна информация

Трето денонощие без следа от Александър, изчезнал в петък следобед в Перник. Бабата на Александър се надява да намерят детето, а по думите ѝ майката от години живее в Англия, вижда момчето само по Viber.

„Тя обича детето си, но нервната ѝ система е много чувствителна и може би поради това не успя да гледа детето в това състояние. Обажда се от чужбина непрекъснато и знае, че детето е изчезнало, тревожи се.

Виждала е детето на живо преди една година, а за случилото се ѝ каза синът ми“, сподели бабата на Александър – Анна Алексова пред Bulgaria ON AIR.

Радостина Цветанова от няколко години живее в югозападния английски град Суиндън, заедно с нов мъж в живота си. Това става ясно от личния й профил във фейсбук, който обаче беше деактивиран по-рано днес. До 2019 г. тя често е публикувала снимки на малкия Сашко.

Изчезналото дете има по-голям брат – Раян, на 23 години, явно от първия брак на Радостина. С него тя също се е хвалила в социалните мрежи.

Няма информация жената да се е завърнала от Великобритания у нас заради изчезването на Сашко. В мрежите дори се носи слух, че тя може да е взела Сашко и да не е съобщила на баща му за действията си, т.е. да го укрива.

Коментари

коментара