Известна астроложка: Детето е в района на Перник, близо до водоем и заведение…

Известната астроложка от Пазарджик Йорданка Игнатова, която е познавала развоя на събитията при доста заплетени криминални случаи, се включи с коментар за изчезналия 12-годишен Александър от Перник. Чрез изготвяне на хорарни карти с изключителна точност астроложката разплита и криминални престъпления, преди полицаите да стигнат до извършителите им.

Предлагаме ви без редакторска намеса това, което е публикувала Игнатова:

ОТ МОЯТА ПРАКТИКА ИЗЧЕЗНАЛИЯТ САШКО от ПЕРНИК

За целта се използва хорарната карта, която е създадена в ден и час при поставяне на въпросът. Тя е разделена на 12 части, които наричаме домове. Асцендента е в знака Стрелец и то в последните градуси, което означава, че и върхът на седми дом е в последните градуси. В случая детето е представено от седми дом с връх в последните градуси на знака Близнаци и имаме цял вписан знак и Луната в знака Рак вътре.

Той има здравословни проблеми – Аутист в тежка форма и е хипер активен. Планетата Меркурий се намира в знака Скорпион и пети дом, изгорена от Слънцето. Локус Фортуна е в осми дом на картата и е диспозитор на Слънцето. Детето е в района на Перник. Но къде? В негов пети дом в знака на Скорпиона. Върховете на седми и 12 ти дом са в един и същи знак, вероятно се крие или избягва присъствието на хората. Меркурий в източната част на картата. Преобладава водният елемент, т.е. повечето планети са във водни знаци. Значи е близо до водоем, застояла вода, боклуци, пети дом и Локус фортуна в знака Лъв – в близост има заведение или място за развлечения, около или до.

От астрологичните аспекти не се вижда детето да се върне вкъщи. Освен това в неговото изчезване има елемент на престъпна дейност /върховете на 12 и първи дом за детето са в един и същи знак/ . След като се отскубва от опеката на баща си нещата се развиват в нежеланата насока.

Припомняме, над 40 часа 12-годишният Сашко от Перник пропадна вдън земя. Детето страда от тежка форма на аутизъм, а в издирването му са се включили хора от цяла България. За първи път е активирана и системата „Амбър Алърт“. За издирването на детето са уведомени всички потребители на Фейсбук и Инстаграм в радиус до 200 километра от мястото на изчезването му. Публикацията е и на аглийски, като има освен снимка на малкия Сашко и линк с информация на български.

Властите призовават всеки, който забележи момчето, да се обади на полицията. То е хиперактивно и с аутизъм. При контакт с него не трябва да се вика или вдига силен шум, за да не се уплаши допълнително./glasnews.bg

Коментари

коментара