Новата огън-депутатка на Перник Христина Георгиева подпука министър Иван Шишков да ремонтира външната магистрала на града

Новата депутатка на Перник – червената фурия на ГЕРБ Христина Георгиева е подпукала в Народното събрание министъра на регионалното развитие Иван Шишков и председателя на парламента Вижди Рашидов за лошото състояние на държавния път, известен като Външната магистрала на Перник. Въпреки, че преминава през града ни, този път не се ремонтира от кмета на Перник, а от държавата, защото е нейна собственост.

Пътят е в лошо състояние. Държавата трябва да го ремонтира основно. Особено критично е положението при моста до Топлофикация„, сигнализира Христина Георгиева.

Тя е входирала в парламента питане:

Предвижда ли се и кога ремонт на мостово съоръжение намиращо се на 83+200км, част от републикански път I-6, преминаващ през територията на град Перник?

Новата депутатка е готова да се докаже пред перничани и да защити името и доверието си. На последните парламентарни избори Христина Георгиева събра най-много преференции в кандидат-депутатската листа, благодарение на което ГЕРБ вкараха двама от четирима депутати от Перник.

Коментари

коментара