Перничани масово ползват централно парно, получават една от най-добрите цени в страната

Клиентите на „Топлофикация Перник“ получават една от най-добрите цени за топлоенергия в страната

По-голямата част от жителите на гр. Перник и през тази зима предпочитат да отопляват жилищата си на централно парно. Нашите клиенти получават една от най-добрите цени за топлоенергия в страната.“, заяви инж. Чавдар Стойнев, директор на топлофикационното дружество. Сред предимствата на отоплението на парно инж. Стойнев изтъкна не само икономическите, но и екологични ползи.

Изпълнителният директор напомни, че наскоростартира и кампанията „Безлихвена ваканция“. „Целта е да дадем възможност на абонатите с просрочени фактури да погасят безлихвено задълженията си до края на годината.Не е необходимо дори да подават молба.“, заяви инж. Стойнев.

Имаме готовност за поетапно пускане на отоплението в града.“ каза инж.Чавдар Стойнев. Той коментира, че при метрологична прогноза за трайно и дългосрочно застудяване и три последователни дни със среднодневна температура под +12°С ще започне подаването на топлинна енергия първо към учебните и лечебни заведения и след това към жилищни и административни сгради.

Директорът на „Топлофикация Перник“ посочи, че преди началото на отоплителния сезон клиентите следва да преустановят всякакви ремонтни дейности по вътрешноотоплителната инсталация в сградата.

Коментари

коментара