Напълниха ареста в Перник с пияни шофьори, сред тях и младо момиче надрусано с кокаин

Четири бързи производства са започнати от служители на ОДМВР – Перник.

64-годишен брезничанин е задържан за управление на автомобил след употреба на алкохол. На 05 ноември, около 17, 15 ч., в гр. Брезник е проверен лек автомобил „Мазда“, управляван от 64-годишен местен жител. При изпробването му с техническо средство за алкохол били отчетени 2, 41 промила в издишания въздух. Взета му е кръвна проба за химичен анализ.

Отново на 05 ноември, в гр. Радомир е проверен лек автомобил „Ауди“ с водач 20-годишен местен жител. Тестът му за алкохол показал 1, 28 промила в издишания въздух. Взета му е кръвна проба за химичен анализ и е задържан за до 24 ч. с полицейска мярка.

Перничанка е управлявала лек автомобил след употреба на наркотични вещества. Тази нощ, около 02, 00 ч. на ул. „Ю. Гагарин“ в пернишкия кв. „Изток“ бил проверен лек автомобил „Сеат“ с водач 21-годишно момиче от областния град. Тестът й за наркотични вещества отчел положителен резултат за кокаин. Отказала кръвна проба и е задържана за до 24 ч. с полицейска заповед.

С 1, 93 промила алкохол в издишания въздух е управлявал „БМВ“ 29-годишен перничанин. Мъжът бил проверен на 06 ноември през нощта на ул. „Раковска“ в областния център. Отказал кръвна проба за химичен анализ и е задържан за до 24 ч.
Работата по документиране на случаите продължава.

Коментари

коментара