ССС отваря първия си магазин в Перник с 20% отстъпка

ССС Перник

На 27 октомври една от най-големите европейски компании в обувния сектор – CCC, открива първия си магазин в Перник, в Ритейл Парк Перник Плаза. Новата fashion дестинация предлага богат асортимент от модни марки обувки и чанти, които могат да се закупят ексклузивно в ССС. Портфолиото на CCC включва марки като Gino Rossi, Lasocki, Jenny Fairy, Sprandi, DeeZee, Badura, Quazi, Togoshi и Americanos, както и над 1000 марки на трети страни, включително някои емблематични спортни брандове като Adidas, Reebok, Puma, New Balance, Converse и Skechers. CCC означава най-доброто в модните обувки, стилни чанти, функционални раници и изискани аксесоари. CCC работи на принципа на мулти-бранд концепцията, която включва продажбата на много марки за обувки под един покрив.

В CCC – Ритейл Парк Перник е на разположение новата колекция за есен/зима 2022 година, която предлага модерни и удобни обувки, боти, ботуши, маратонки, чанти и аксесоари за дамите, мъжете и децата. Само до 30 октомври е налична и специална оферта по повод откриването на магазина – всички артикули са с 20% намаление. Магазинът предвижда постоянни промоции чрез издаване на клубни карти – CCC Club. Всеки, който се е сдобил с такава карта ще може да получава персонална отстъпка за намаление.
Това е осемнадесетият магазин на CCC в България с търговска площ над 400 кв.м. Предстои откриване на нов обект и в Сливен.

Дългогодишният опит на компанията в производството и търговията осигурява на клиентите високо качество, разумни цени и атрактивен дизайн. За това се грижат експертите на ССС, които внимателно подбират най-добрите материали и изграждат разнообразен асортимент от различни модели и марки. Всяка нова колекция включва както съвременни решения, отговарящи на горещите тенденции в стила, така и класически елегантни обувки за мъже и жени. ССС предлага и спортни линии, и предложения за децата.

„Българските клиенти вече се убедиха в качеството, и разнообразието, които предлагаме. Ценовата стратегия на веригата е в това да предлага висококачествен продукт на достъпни цени. Компанията е фокусирана към обслужването и работи за това предлаганата продуктова гама и качеството на услугата да отговарят на най-високите очаквания на клиентите.”, коментира Венцислав Огнянов, Генерален директор на ССС за България и Сърбия.
За CCC:

CCC е най-голямата компания за търговия на дребно за обувки в Централна Европа и най-големият производител на обувки в Европа. Групата има над 992 магазина, в над 28 страни, приблизително 90 платформи за електронна търговия, както и собствена фабрика за кожени обувки в Полша. Широкият асортимент от обувки на достъпни цени се предлага за дамите, мъжете, младежите и децата от всички възрастови групи. CCC продава над 52 милиона чифта обувки годишно. В България групата оперира от 2015 г. чрез подразделението си „CCC България“ и притежава 18 магазина в 11 града и онлайн магазин www.ccc.eu.

CCC въвежда най-новите тенденции в света на модата на полския пазар, като в същото време предлага достъпни цени. Компанията е фокусирана към обслужването и работи за това предлаганата продуктова гама и качеството на услугата да отговарят на най-високите очаквания на клиентите. Модни и достъпни продукти се предлагат на клиенти в Полша, Унгария, Словакия, Чехия, Австрия, Хърватска, Словения, България, Германия, Сърбия, Русия, Латвия, Литва, Украйна, Румъния и Естония, Молдова, Гърция и Швеция, както и в Обединени Арабски Емирства, Катар, Саудитска Арабия, Бахрейн и Оман.

В магазините на ССС се предлагат обувки и аксесоари, които са практични, качествени и в крак с последните модни тенденции. Клиентите на ССС имат възможност да избират от широк спектър продукти за всеки повод – от всекидневни или спортни обувки до елегантни кожени обувки. Групата предлага продукти от собствени марки, както и над 1000 лицензирани такива.
CCC работи на принципа на мулти-бранд концепцията, която включва продажбата на много марки обувки „под един покрив”. Най-популярният бранд в CCC е Lasocki, който предлага изделия от естествена кожа. На българския пазар вече са познати и търсени Gino Rossi, Sprandi, Jenny Fairy, DeeZee, Quazi и др. собствени марки от портфолиото на ССС. Групата предлага и над 1000 други марки, освен собствените.

www: www.ccc.eu
Facebook: https://www.facebook.com/CCCBulgaria
Instagram: https://www.instagram.com/cccshoesbags/
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/cccsa/
TikTok: https://www.tiktok.com/@cccshoesbags
Twitter: https://twitter.com/GrupaCCC

Коментари

коментара