Започна се: Жени превръщат столова във физклутерн салон за децата в 8-мото

Вече стартира ремонта на старата столова на 8-мо училище „Кракра Пернишки“, която трябва да бъде превърната във физкултурен салон. Към момента ремонтните дейности са в начален етап, но перничани продължават да откликват на молбата за подкрепа. 

Както ZaPernik.com съобщи, учителката по физическо възпитание и спорт Анелия Петрова подде иницативата с колегите си, за да могат децата от училището да спортуват през зимата. 8-мото разполага с голям мрачен и студен физкултурен салон, на който предстои сериозен ремонт и изисква много средства и време за обществени поръчки. Именно за това учители са решили да превърнат стара неизползваема столова в малка зала, в която децата да провеждат часовете.

Прави впечатление, че тези, които са се заели с „мръсната работа“ по ремонта са повечето дами.

Вече е открита и банкова сметка, по която всеки, който иска да е съпричастен с каузата може да дари пари за ремонтните дейности.

IBAN:BG85CECB97903136246400

BIC: CECBBGSFТ

итуляр: 8 ОУ“ Кракра Пернишки“

 
„Екипът на VIII ОУ „Кракра Пернишки“ сърдечно благодари на всички отзовали се да помогнат за ремонта на помещението, което ще бъде нашият спортен салон и място за весели игри!“ – казват от училището.

Коментари

коментара