Наградиха Кметът на годината Станислав Владимиров

Кметът на община Перник Станислав Владимиров бе избран за втори път за „Кмет на годината“. В конкурса „Кмет на годината 2022г.“ През 2020 г. Владимиров стана първият пернишки кмет, който спечели престижното отличие и то с огромна подкрепа от съгражданите ни. През миналата година той получи наградата „Кмет на гражданите“.

Гласуването в десетото юбилейно издание на конкурса бе традиционно организирано от портала kmeta.bg, като всеки можеше да гласува онлайн.

„Когато получаваш такава подкрепа тя ти дава сили и увереност да продължиш напред. Благодаря на семейството си, на общинската администрация и най-вече на своите съграждани за ежедневната подкрепа, която получавам от тях. Тя носи и огромна отговорност, защото очакванията към нас са големи“, каза Станислав Владимиров след като вицепрезидентът Илияна Йотова му връчи наградата.

Той добави, че през този мандат перничани ме са имали спокойна година.

„Започнахме с водна криза, след това дойде пандемията, енергийна и инфлационна криза. Местната власт се оказа най-устойчива и стабилна за последните 30 години и успяваме да се справим с кризите“, каза още кметът на Перник. Той припомни, че е поел ангажимент Перник да стане най-добрия град за живеене в България и заяви, че ще продължи да работи за това. „За да го постигнем ни предстоят много труд и предизвикателства„, каза още Станислав Владимиров.

Коментари

коментара