Преместената ЗЕЛЕНА ДЕПУТАТКА Зорница Стратиева призна: Тъгувам за “трудния” Перник

Зорница Стратиева

Зорница Стратиева, която беше депутат от Пернишки регион от групата на Демократична България сега е преместена в столицата. Според нея гражданите на Перник и областта са изненадани неприятно от липсата й сред кандидатите за народни представители в 14 МИР,за което тя изпрати до zaPernik.com обръщение:

Скъпи съмишленици,

След коалиционно разбъркване на картите на Демократична България се озовах на 4-то място в столичния МИР 23 (Витоша, Красно село, Лозенец, Изгрев, Младост, Студентски град, Панчарево и Триадица). Най-благият район, всички искат там – само аз си тъгувам за “трудния” Перник…

Но нямаше друг начин, по който да се наместят кандидатските листите за цялата страна – така е в коалиция и тези решения се взимат доста трудно, особено в личен план. „Зелено движение“ сме лоялен партньор в тази успешна коалиция и се съобразяваме с общите решения.

Винаги ще работя за зелената кауза и по проблемите, свързани с Перник, независимо каква роля в обществения живот имам. За мен Перник е истинско училище на живота и се радвам, че имах възможността да получа доверието на всички, които ме подкрепиха като един мандат представител на Перник.

Има добри мъже в пернишката листа на Демократична България, с които имах честта да работя през изминалите три предизборни кампании. Призовавам да подкрепите кандидатите на Демократична България. Зеленият кандидат остава Емил Крумов от Радомир.

Важно е да участваме във всеки един избор, касаещ бъдещето ни, без значение колко често се случва той. Новият път, по който пое България, е труден и се изисква да сме постоянни в избора си.

С уважение,

Зорница Стратиева

Коментари

коментара