ГЕРБ Перник стана на 15 години

„Преди точно 15 години повярвахме в една идея. Много от нас бяха деца, които чистосърдечно се отдадоха на каузата за истинска промяна на облика на нашата страна, на нашия живот. Жадувахме за България от европейски тип. Работихме много и продължаваме да работим за това. Заедно пораснахме, създадохме приятелства и семейства, привлякохме съмишленици“. Това заяви пред приятели и съмишленици на структурата областният координатор на ГЕРБ – Перник Емил Костадинов. Той сподели пред всички, че ентусиазмът не е намалял и всички пазят идеята и помагат тя да пребъде.

Народният представител в 47-ото НС и бивш финансов министър Кирил Ананиев приветства всички от името на лидера на партията Бойко Борисов.

„Вече 15 години и три правителства на ПП ГЕРБ с премиер Борисов създаваха национални блага, които новите управляващи не успяха да опазят за 7 месеца. Ние знаем кои са инвестициите, които устояват на времето и се отплащат в пъти на цялото общество. И този път сме подготвили добра управленска програма, защото без подкрепата на ГЕРБ не може да има правителство“ , посочи Ананиев и апелира за една хубава предизборна кампания.

В рамките на празника бяха връчени и членски карти на нови членове на партията, което е поредното доказателство, че най-ценният капитал на ГЕРБ са хората.

Приветствие към гостите на празника отправи и председателят на СДС – Перник Юлиан Ситарски и пожела успех на предстоящите избори.

Равносметка за постигнатите успехи направиха и специалните гости на празника евродепутата Асим Адемов и острието на ГЕРБ и народен представител в 47-ото НС Тома Биков. Те споделиха, че се готви антикризисна програма, за да се овладее инфлацията.

На празника днес присъстваха още кметове общини, общинските ръководители на партията, общинските съветници и кметове на населени места от политическата сила в област Перник, както и членове и симпатизнанти на областната структура.

Не липсваше, разбира се, и огромна торта, която беше разрязана от първия координатор на структурата Иво Петров и сегашния лидер на Емил Костадинов. Празничен концерт с участието на певицата Сорина Богомилова и танцова формация „Асти денс“.

Коментари

коментара