С много емоции и екскурзия пенсионерите от клуба в село Люлин отпразнуваха 10-годишен юбилей

Пенсионерският клуб в село Люлин отпразнува 10 години от създаването си. За да отбележат специалния повод членовете проведоха екскурзия и се събраха на емоционално тържество.

Слово за изминалия труден път и за постигнатите успехи изнесе К. Найденова председател на клуба. С добри думи тя спомена всички които са допринесли за учредяването на клуба и ремонта на помещението в което се събират. Поздравления и подаръци получиха от кмета на гр. Перник- Станислав Владимиров, кмета на с. Люлин- Л.Борисов, председателя на читалището- В.Митков и общинския съюз на пенсионерите-2004.

Изненади имаше и за много от членовете, които получиха специални грамоти. Изпратено бе благодарствено писмо до кмета на гр.Перник Станислав Владимиров за подкрепата която им оказва.

Отбелязването на годишнината премина в задушевна обстановка с много настроение и усмивки, споделиха до zaPermik.com пенсионерите.

Всички си пожелаха да са живи и здрави, да съхраняват българските традиции и да не губят вкуса към живота, да посрещат с лекота повратностите на времето.

Коментари

коментара