Пожар: Четири коли, къща и един тон фураж горяха през почивните дни в Пернишко

Автомобили, къща и фураж са горели в Пернишко през почивните дни.

Една Тойота и две коли марка Пежо са унищожени при пожара от вчера. Един друг автомобил е частично засегнат от пламъците. Полицията е в процес на установяване на причините довели до пожара в Перник.

Извършен е оглед на местопроизшествието от служители на Второ РУ и е започнато досъдебно производство по чл. 330, ал. 1 от Наказателния кодекс. Работата продължава под надзора на прокуратурата.

Както ZaPernik.com пръв съобщи, огънят е лумнаб около 03:30ч. между улиците „Гагарин“ 8 и „Калинин“ 12 в Перник. След подаден сигнал от живущи на място незабавно са притигнали пожрна и полиция.

Въпреки опасността, една перничанка реагирала незабално и преместира колата си, която била съседна на подпалените. Успяла да я спаси, коментират очевидци.

Пожар е гасен и в къща в пернишкото с. Дивотино. Там са изгорели имущество и техника. 

Огънят лумнал на 22 юли, около 20, 25 ч. Два екипа на пернишката пожар са потушили огъня. Няма пострадали хора. Унищожени са бяла, черна и компютърна техника, домашно имущество и опушени стени. Причината е късо съединение.

Един тон фураж е изгорял при пожар в ковачевското с. Егълница. 

Сигнал за разразилите се пламъци е подаден на тел. 112 на 22 юли, около 21, 50 ч. Радомирски огнеборци локализирали пламъците. Спасени са стопански сгради и животинска храна. Причината е в процес на установяване.

Коментари

коментара