Бойко Борисов препълни залата на Двореца на културата в Перник

Лидерът на партия ГЕРБ Бойко Борисов е на посещение в Перник тази сутрин. Както ZaPernik.com писа, той първо се срещна с кмета на града Станислав Владимиров, след това с актива на партия ГЕРБ в препълнената зала на Двореца на културата. Основна тема на Борисов бе скандалния запис от заседание на „Демократична България“, който изтече в публичното пространство вчера.

Ще сложим маските, защото сме дисциплинирани. Но първо да отидат да съберат онези пред Министерския съвет, които ги горяха. Тези, които обясняваха, че им запушваме устата, сега налагат тихомълком същите мерки. Господ бави, но не забравя!

Без Господа нищо не може да се направи. В пернишката област има над десет манастира, над десет-петнадесет църкви, които сме построили и възстановили. И пътищата към тях.

Не можеш да излъжеш народа. Грешката на сега управляващите е, че се опитват да излъжат хората. А борбата с корупцията се сведе до техните незаконни действия.

По време на нашето управление сложихме начело на КЕВР един бивш депутат от „Да, България“ Иван Иванов, за да може да е максимално неутрален. Настоявахме подобен човек да остане начело на регулатора. Те обаче, за да покажат своята арогантност и безскрупулност, сложиха едно момче, което не отговаря на изискванията.

За „промяната“ няма нито Конституция, нито закони. Казват, че ще държат мандата колкото си искат. И това било „правова държава“ в техния смисъл на думата!

От „промяната“ извършват незаконни действия не защото не познават закона, а защото мисленето им е незаконно. Те считат като болшевиките-че всеки, който е срещу тях, е враг. Те не искат да имат правителство. Искат да имат само постове и кресла.

При Цветанка Ризова „ексклузивно“ отиде Атанас Атанасов да коментира записа от НС. И бях сигурен, че ще отиде и ще каже, че ГЕРБ и Борисов са виновни. А видеото си върви на живо в сайта на Дарик и в сайта на парламента.

Христо Иванов има силата да трие от сайтовете на независимите уж медии. Така завършва неговата фраза – „да се изтрие от сайта на Дарик“, която е независима медия. Това е резултатът. Къде виждате ролята на ГЕРБ в тази работа?

Новото КПКОНПИ за тях с най-приемлив тон се нарича бухалка. Така са се разбрали БСП, „Да, България“ и „Продължаваме промяната“. Тезата за върховенството на закона е да направят орган, който не спазва закона. Който да се занимава с политически или други неудобни опоненти. Могат да си трият сайтове и да сменят новини – и това е „свобода на медиите“.

Ние никога нямаше да позволим да има такива цени на тока и на газа, с 1,20 лева под сегашните цени щяха да бъдат бензинът и нафтата.

В записа на Христо Иванов не чух нито един въпрос, свързан с това, което касае хората – инфлация, цени, План за възстановяване. Интересува ги бухалката КПКОНПИ и КЕВР, само постове! Последното нещо, за което ги е грижа, са държавата и хората.

Държавата е тотално счупена и надеждата, че ще се оправи през следващите шест или осем месеца я няма. И сега битката е колко още могат да откраднат. Изцедиха народа с цените и инфлацията. И направиха най-лошото разделение – омраза между всички.

Когато разбраха какво става с “Gemcorp”, Кирил Петков отиде при Цветанка Ризова и каза, че всичко е махнато. А „промяната“ е в далаверата, заедно с тях. Така им разкрихме и схемата за крадене на жито. Вкараха 1,2 милиарда лева в схемата, но понеже се съсредоточихме да ги гледам, едно кило не купиха.

Преди година и половина ни казаха – четири магистрали, пет моста, а аз знам, че година и половина правят пътя до Перник. Тези лъжи се тиражираха ексклузивно от всички. Осем милиарда се крадели от ГЕРБ, после станаха четири милиарда, после ги нямаше милиардите.

Коментари

коментара