Оборотът на ресторант Казабланка хвръкна до небето, заради Бойко Борисов

Оборотът на ресторант „Казабланка“ в Перник хвръкна до небето, научи ZaPernik.com. След вчерашната публикация в сайта ни, че ГЕРБ Перник запазва места в ресторанта, след очакваното утре посещение на Бойко Борисов в града, наплива за резервации в „Казабланка“ е скочил двойно. Перничани от всички краища на областта – от села, паланки, читалища, квартали звънят в централата на ГЕРБ, за да присъстват на ВИП обяда, в чест на Бойко Борисов. 

Лидерът на партия ГЕРБ ще посети Перник на 23 юли 2022 година сутринта, където в Двореца на културата ще се срещне с партийния актив. От централата в Перник са организирали празничен обяд в негова чест след мероприятието.

Засега няма потвърждение, че Борисов ще яде в ресторанта, но надеждата е голяма. Перничани силно се надяват да е гладен.

Оборотът на ресторант „Казабланка“ хвръкна до небето, след вчерашната статия в ZaPernik.com, че 30 ГЕРБ-ера за заели обяди там. Телефонът на партията е прегрял с обаждания за още резервации. Селски кметове, общински съветници, администрация и фенове на ГЕРБ, жадни за власт и среща с лидера на саме, са вдигнали резервацията двойно.

В същото време , до минути ще стане ясно ще има ли среща между Бойко Борисов и кмета на Перник Станислав Владимиров, с който са приятели, нищо, че са от различни партии. /ZaPernik.com

Коментари

коментара