Емили Тротинетката хвърчи през Перник с превишена скорост – ВИДЕО

Трансмомичето Емили, която стана национално известна с това, че кара тротинетка с висока скорост по магистралните пътища е засечена да „хвърчи“ по външната магистрала на Перник, съобщи до ZaPernik.com читател, който ни изпрати и клипче. По всяка вероятност става въпрос именно за известното трансмомиче, тъй като и други перничани преди време са я засичали по въпросната отсечка.

В репортажите по националните телевизии Емили разпалено обясняваше как нямала книжка, но знаела правилата за движение по пътищата и ги спазвала.

Да, ама не. 

Ограничението на скоростта по междуградския път на Перник е 80 км.ч. Видно обаче по видеоклипа, заснет от момчето, жената с тротинетка надвишава допустимата скорост с около 30 км.ч. отгоре.

Перничанинът разказва, че е изумен от „момичето с тротинетката“. Докато карал с максимално допустимата скорост от 80 км.ч. , тя буквално профучала покрай него и го изпреварила.

За да направи клипа с нарушителката, той за кратко я изравнява, показвайки километража на колата си. С негово разрешение публикуваме клипчето.

Коментари

коментара