Перничанин се оплака на кмета за счупена шахта и ето какво се случи…

Перничанин се оплака на кмета за счупена бетонна шахта и не можа да повярва на очите си. Буквално до минути екип на общината подмени счупеният капак.

„Искам да благодаря на кмета на града ни, г-н Станислав Владимиров, за светкавичната реакция относно мой сигнал. След като обясних каква е ситуацията, буквално за няколко минути беше отстранена и тази нередност. Благодаря още веднъж!“ – пише Алберт Стоянов в социалната мрежа.

Хората коментират: Не е редно подобни инциденти като счупена шахта да бъдат занимавка за един кмет, който има да взима решения за къде къде по-важни неща. Но в същото време е важно един кмет да покаже, че е до хората и иска заедно с тях да живее в един по-хубав град.

Тогава и самите хора започват да живеят със самосъзнаие да пазят и да направят нещо добро,с което да дадат своя принос към околната среда, в която живеят, а не да чакат на някой друг или да рушат изграденото.

„Поздравления за бързата реакция от страна на кметската управа! Много се прави за града. Даже се чудя откъде това желание и кураж? Като гледам как нищо не се цени и пази. Екипа на кмета е от млади и интелигентни момчета. Толкова много инициативи и работа. Наистина адмирации за тях“. – пише Емилия в групата „Снимай Перник, нека всички видят“.

„Господин Владимиров е пич прави много неща, но ние трябва да ги подържаме“ – категоричен е Юли.

Коментари

коментара