Луда Надпревара: Жокера мачка ламарини в Перник, фирма дава над 100 подаръка за участници и гости, школата на ДЮШ Миньор ще гледа автошоуто от първия ред

Най-мащабното автошоу  „Луда Надпревара“ отново ще събере любителите на високите скорости в Перник. Събитието е насрочено в два дни-  16 и 17 юли на конното игрище под Стадион Миньор.

По време на надпреварата ще има и специални гости, но имената им се пазят в строга тайна. ZaPernik.com разбра кой ще е един от тях. Това е участникът в „България търси талант“ Валери Иванов, който стана известен с прозвището Жокера. Илюзонистът ще омагьоса перничани с присъствието си и атрактивната си визия, като ще мачка ламарини като автогладиатор.

Тази година изненадите обаче не свършват дотук.

Като партньор на автомобилното шоу, фирма Валерий СиМ Груп АД раздава повече от 100 подаръка на участници и зрители. Сред тях са автомобилни инструменти на PREMIUM HD и CETA-FORM.

Компанията неведнъж е подкрепяла спорта, като сега заедно с организаторите подсигуриха безплатни билети за детско-юношеската школа на Миньор Перник, а най-малките ще бъдат облечени в един от основните брандове на предприятията CETA-FORM.

Очаквайте още подробности за „Луда надпревара“!

Коментари

коментара