Агресивен и опасен! Издирват 51-годишен Бисер заради убийството на 22-годишен радомирец

Бисер Петров се издирва за убийството на младо момче в Радомир, застреляно в главата след свада.

ОДМВР – Перник издирва Бисер Иванов Петров от гр. Радомир. Мъжът е заподозрян за извършено тежко криминално престъпление.

Областна дирекция на МВР – Перник издирва 51-годишният Бисер Иванов Петров от гр. Радомир. Той е в неизвестност от 06 юли през нощта, когато на територията на града е извършено тежко криминално престъпление.

Мъжът е със сини очи, висок е около 190 см. Според информацията е бил облечен със сива блуза с надпис „CK“ и черно долнище на анцуг. Носел черна чантичка през рамото. Има татуировка на дясната ръка от рамото до лакътя.

Полицията предупреждава, че той е агресивен, въоръжен и опасен.

Хората, които разполагат с допълнителна информация за издирвания могат да сигнализират при гарантирана анонимност на тел. 112 или в най-близкото поделение на МВР.

ZaPernik.com припомня, че на 6-ти юли в град Радомир след свада бе убит 22-годишен младеж, застрелян в главата. Зап рестъплението е обивен 27-годишния И.П., който е задържан. Обвинението на прокуратурата е за умишлено убийство.

Сигналът за инцидента е подаден на 5 юли, около 22:50 часа. Органите на реда реагирали незабавно, но на място не са установили хора, а само веществени доказателства.

В хода на разследването е установено, че в късните часове на 5 юли в Радомир е бил убит 22-годишният А.Д. Смъртта му била причинена чрез стрелба с пистолет, като извършителите се намирали в лек автомобил. Впоследствие същото превозно средство било открито опожарено в кв. „Тракия“ на Радомир.

Разследването е започнало с извършване на оглед на местопроизшествието на ул. „Александър Ботев“, при който са били иззети веществени доказателства.

Установява се съпричастност на друг човек към извършеното престъпление, което се издирва.

От събраните до момента доказателства се касае за възникнал спор между двама младежи, в който са се включили и бащите им.

Около 23:30 часа в междублоково пространство е открит изгорял автомобил, ползван от 51-годишен мъж, за когото се предполага, че има съпричастност към случая.

Той не е открит и е обявен за издирване. Работата по разследването продължава под надзора на прокуратурата.

Коментари

коментара