Биячът от Перник остава в ареста

Васил Михайлов, син на зам.-окръжния прокурор на Перник, остава в ареста. Това реши Софийският градски съд, като по този начин потвърди решение на Районния съд в София.

Васил Михайлов бе арестуван след множество оплаквания за побоища над различни хора в града. От Прокуратурата посочиха, че няма опасност младежът да се укрие. Има опасност обаче той да извърши ново престъпление.

От събраните по делото материали може да се заключи, че този случай не е инцидентно деяние, а самоволните действия на насилие са били постоянни“, мотивираха се магистратите.

По време на заседанието Михайлов поиска по-лека мярка. Жители на Перник твърдят, че прокурорският син е пребивал системно хора, но от страх потърпевшите не подавали жалби.

„Защитавах се, няма хулигански подпубди, винаги когато съм се бил, съм бил провокиран„, каза пред съда 18-годишният прокурорски син.

В съдебната зала присъстваше и баща му – заместник-окръжният прокурор на Перник Бисер Михайлов. Той обаче отказа да коментира поведението на сина си пред журналистите.

Определението е окончателно и не подлежи на жалба и протест.

Коментари

коментара