Още клипове на насилие изплуваха в Перник

Зверски шутове в лицето на паднал на колене мъж.  Това се случва в една злощастна вечер в някой пернишки квартал.

Клипът изтече закратко в социалните мрежи. На него се вижда как яко момче злобно налага с юмруци и шутове в главата пълен мъж. Мъжът не се съпротивлява, той е поднал на колене и безропотно очаква всичко това някога да спре.

Отстрани жена с пола и руса коса не спира да вика срещу бияча да престане. Опитва се горката да го вразуми, моли го. Той оставя за малко жервата си и тръгва да раздърпва и нея.

„Недей, престани, бе човек, приятел си на мой братовчед, престани бе… моля те“, вика отчаяно жената. Друг глас също подвиква „Васко„.  Снимачът навярно е трето лице, можем само да предполагаме, тъй като няма подробности за това, което виждаме.

„Ще те разцепя, разбра ли? Ще те нокаутирам като куче. Ще те смачкам“ – това се чува от поредния клип на насилие в Перник. Мъж е седнал на улицата в близост до тротоара- на него младеж с къси сиви панталонки и черна тениска е клеснал и му говори как ще го пребие.

Чува се „Защо ми удари колата?“ и някакво заглушено обяснение от седналия. Очевидно е ударил колата на младежа, но вместо да извикат КАТ, момчето е решило да раздаде справедливост с шутове.

Младежът се изправя, прави едно кръгче около седналия, оглежда се. Все пак действието се развива посред бял ден. След малко пак се привежда, започва да го рита в ребрата, тупа го по главата. Накрая през зъби му казва „Ставай, ставай“.

Коментари

коментара