Ако търсите работа в Перник, вижте тук!

Фризьорки на заплата от 1500лв. се търсят за работа в Перник. Свободните работни места са две, изискването е средно образование и разбира се – умения в професията. По договаряне се търсят да бъдат назначени и две маникюристки. 

В Бюрото по труда в Перник продължават да се набират работници както за леката, така и за тежката промишленост, а заплатата за труда варира от минималната до 2000лв. Има и длъжности с плаващо работно време, които могат да се заемат и като втора работа и допълнителен източник на доходи.

Така например се търси билкоберач за брезнишка област с възнаграждение 750лв. В кв. Бела вода пък имат нужда от пощальон, като предлагат 328лв. на четиричасов работен ден за тази дейност. Огняр на 4-часов работен ден също се предлага в Перник, възнаграждението е 450 лв.

Търсят се хора и на дневна надница:

Заведение в Перник търси и един главен и два помощник готвачи. Предложението е на надница. За главния готвач, при който се изисква поне една година опит, дневното възнаграждение е 80лв., а за помощник-готвачите – 60лв. на ден.

Това обаче не са едиствените обяви в тази сфера – търсят се още готвачи, сервитьори, пицари и бармани, като заплащането е по договаряне.

Все още са свободни местата за двама месачи и двама пекари на заработка плюс ваучери за храна. Търси се и производител на хляб, ръчно, като заплатата също е по договаряне. Изискването е да има средно образование и опит от две години.

Вижте всички обяви за работа в Бюрото по труда в Перник: Free_SRM-15.06.2022

Коментари

коментара