ШОКИРАЩИ КАДРИ! И Господарите подпукаха прокурорското синче от Перник

18-годишният шампион по кикбокс вместо гордост на Перник се превърна в срам и позор, възкресявайки мракобесните мутренски времена.

След като съпругата на пребития от него бивш футболист и треньор Румен Андонов реши да не мълчи, на бял свят изплуваха още редица случаи на пребити от въпросния прокурорски син хора.

Мариана твърди пред камерата на „Господарите“, че побойникът се разхожда из града с мачете на колана и метален бокс на ръката като „раздава улично правосъдие“.

В публичното пространство изплуваха и шокиращи кадри, в които въпросния побойник налага жертвите си, една сред които и полицай.

Целият град се страхува да свидетелства срещу насилника, тъй като знае кой е баща му и че „ще му се размине“.

Мариана осветли и последния побой на шампиона по кикбокс: уринил върху колата на гост от Перник, направили му забележка, последвало сбиване и един от замесените извадил законно притежавания си газов пистолет и прострелял „пикльото“ в крака.

Жената споделя, че във всичките случаи на побой, младежът напада внезапно и безпричинно, без да иска обяснение. Може да ви пребие заради лош поглед или забележка. така е направил с 60-годишен мъж в парка, когато си изхвърля кенчето бира и човекът му прави забележка. По думите на Мариана кикбоксьорчето е „социопат“, а сега в момента е на свобода.

ВИЖТЕ РЕПОРТАЖА НА ГОСПОДАРИТЕ ТУК

Коментари

коментара