Битката продължава! Какво се случва с лечението на Стиви от Перник?

Как върви лечението на Стиви и какво се случва с момчето от Перник, на което цяла България помага, за да оздравее? Това съобщи майката на 14-годишното момче, което се лекува в германска болница, видя zaPernik.com. 

Лечението е тежко, но Стиви се държи мъжки, признава майка му, която се извинява на дарителите, че няма време да пише редовно за състоянието на момчето й.

Към момента Стиви е преминал четири тежки химиотерапии, предстои му и пета, която е насрочена за понеделник .

„Тук докторите правят всичко необходимо той да се чувства добре. Професорите казват, че всичко върви по план. Ще кача повече информация след приключване на следващата терапия. Благодаря ви за всичко, което правите за Стиви“, казва Елизабета Владова.

Междувремето набирането на средства за живота на момчето й продължава. Сумата не е никак малка, но семейството е решено да се пребори за здравето на Стиви ефективно и по възможно най-добрия начин, а това коства много средства. Но кой би казал, че не си струват, след като талант.ивия малък футболист отново се изправи на крака и се прегърне с хората, които го обичат и подкрепят?

В страничката „Бъдеще за Стиви“ хора помагат както могат. 

Младото семейство Русеви са се венчали без цветя. Вместо това, събраните от гостите им средства са преведени за лечението на Стиви.

Кръщенето на малкия Самуил също е минало без букети, но със събрани средства за лечението на Стиви.

Младата абитуриентка Кристина също се отказа от букетите и пожела гости и близки да дарят за каузата Стиви.

Хората предлагат какво ли не – от плейстейшън до миришещи листчета за колекционери.

Футболният свят също помага на Стиви. Продължават да се организират и благотворителни турнири.  Наскоро турнир по футбол бе организиран в село Банище.

Приятели на Стиви от школата на ФК Металург също не пестят сили да помагат с каквото могат на малкия футболист.

Битката продължава!

Ако можете и вие да се включите в нея, направето го!

Коментари

коментара