Ами сега? Голмайсторът Божидар Васев напусна Миньор Перник

Миньор се раздели с един от най-добрите си играчи – голмайсторът Божидар Васев. Докато риташе за перничани Васев почти не пропускаше мач да отбележи във вратата на противника, всички разчитаха на него и с основание.

Сега обаче Миньор трябва да продължи без него, тъй като Божидар Васев е изявил желание да продължи кариерата си в Спартак (Варна).

Ръководствата на двата отбора постигнаха споразумение за трансфера, като „жълто-черните“ проявяват разбиране към желанието на футболиста да подсили тима, който през следващата кампания ще бъде част от елита.

Благодарим на Божидар за себераздаването и професионализма, които прояви с екипа на Миньор. Пожелаваме му здраве и бъдещи успехи„, заяви изпълнителният директор на „жълто-черните“ Велизар Димитров.

Прекарах страхотни 18 месеца в Перник. Бях част от един прекрасен колектив. Искам да благодаря за помощта и разбирането, което получих от всички. Поклон пред ръководителите, треньорите, моите съотборници и всички хора, които работят за клуба. Желая успех на Миньор и вярвам, че клубът ще изпълни поставените цели.

Благодаря на феновете за подкрепата. Пожелавам им много победи и щастливи моменти с любимия отбор! Те и Миньор Перник ще останат завинаги в сърцето ми. Благодаря и до нови срещи!“, заяви 29-годишният Васев, който в понеделник ще започне подготовка с клуба от Варна.

Коментари

коментара