Изложба, рисуване за деца и младежи, концерт и песни в центъра на Перник за 1-ви юни

Изложба на открито, занимания по рисуване за деца и младежи, концерт и караоке ще има в центъра на Перник за 1-ви юни, разбра zaPernik.com. 

Инициативата е на НЧ „Нови хоризонти 2009“ и е част от изпълнението на проекта  „Разказваме мечти с рисунка и песен“, финансиран от Национален фонд „Култура“/ National Culture Fund, Bulgaria

В програмата се включва подкрепа на частни организации в областта на любителското изкуство/сесия 2021 . По проекта се провеждат творчески занимания по изобразително изкуство в школа „Синьо лято“ и по съвременно певческо изкуство в школа „София – the voice“ в два периода. Всеки от периодите ще приключи с продукция – концерт, изложба и работа на открито в публичен пърформънс с приобщаване и предостяване на възможност на публиките към творчески занимания и изява.

Първото публично събитие „Разказваме мечти с рисунка и песен“ Епизод І – празник по повод 1-ви юни – международния ден на детето ще се проведе на 1 юни 2022 от 10:00 часа в градинката зад паметника на Кракра Пернишки.

Програмата му включва: изложба на открито на участниците в Школа „Синьо лято“; занимания по рисуване за деца и младежи от Перник; концерт на участниците в Школа „София – the voice“; микрофонът е ваш – изяви на деца и младежи от Перник; в ритъма на латино танца с Хараламбос Агапио и компания от Сдружение ПАМБОС ДАНСИНГ ЦЕНТЪР – пърформанс.

Коментари

коментара