Детска градина покани областния управител на Перник Кирил Стоев на кръгла маса за бъдещето

По покана на детска градина „Брезица“, гр. Брезник, областният управител Кирил Стоев участва в дискусия на тема „Отговорни за бъдещето“. Събитието е част от ежегодната инициатива на детското заведение „Мостът към добрината“.

Във форума участваха още директори, учители, родители и представители на институции на местно и регионално ниво, както и духовенството в Брезник, съобщиха от областна администрация.

„Светът да бъде по-добър – това е нашето главно задължение – на обществото, на родителите и на учителите – да подарим на децата свят на сбъднати мечти“, заяви директорът на ДГ „Брезица“ Емилия Алексова. И добави, че предложенията, направени по време на форума ще бъдат изпратени и до конференцията за бъдещето на Европа, посредством цифрова онлайн платформа.

„В основата на добрите резултати е сътрудничеството на всички, които сме отговорни за изграждането на успешни личности, а това минава през осигуряването на позитивна, подкрепяща и градивна среда, каквато е в детска градина „Брезица“, каквато вярвам е и във всички детски и учебни заведения в област Перник“, каза Кирил Стоев. И добави, че вратите на Областна администрация – Перник винаги са отворени за сътрудничество за всяка добра инициатива, още повече, когато в каузата е включено развитието на децата и бъдещето на България.

Малчуганите от ДГ „Брезица“ бяха подготвили богата програма с песни и танци, с които поздравиха присъстващите.

Коментари

коментара