Държавни служители биха журналист на пътя за Перник

Журналистът Росен Митков, който е водещ на кулинарно предаване по БНТ е станал жертва на агресия и бой по пътя към Перник. Това той разказа сам във видеообръщение.

Инцидентът е станал снощи в района на кв. Княжево, посока Перник, разбра ZaPernik.com.

„Инциденът ме доста стресна, уплаши и до известна степен ядоса“, сподели Митков, чието лице е в рани от нанесените му поражения.

Росен Митков карал колата си, излизайки от София в ограничението на скоростта, което е позволява. В този момент той е бил нервно изпреварен от дясната страна от камион на фирма „Автомагистрали“.

„Бях блъснат отдясно в опит да ме изтласкат, при което шофьорът даде газ и не пожела да спре„.

Журналистът продължил да кара след камиона давайки сигнал със светлини на шофьра да отбие, за да се разберат. Това се е случило едва на Владая, при една от бензиностанциите.

„От буса слязоха двама видимо неадекнатни, според мен в нетрезво състояние. Последва словесна разправа и боричкане, бяха ми нанесени няколко удара. Излязоха хора от бензионастцията, разтърваха ни. Аз се качих в колата и се обадих на полицията“, разказва още Митков.

Той уведомил служителите на „Автомагистрали“, че очаква патрулка и да изчакат, но те казали, че си имат работа и ….избягали за втори път.

Полицаите все пак дошли и огледали и описали щетите. Водещият пуснал жалба и си извадил медицински документ. За щастие пораженията му не са големи и няма нищо счупено.

„Щастлив съм че бях сам в автомобила. Дъщеря ми, която обиктовено седи зад мен на столчето, не беше този път с мен. Щастлив съм, че при удара не успях да блъсна друг автомобил, който да пострада. Надявам се полицията да си свърши работата. Аз ще разбера имената на двамата биячи, обещавам и вие да ги разберете“, завършва разказа си Росен Митков.

Коментари

коментара