Лидерите на ГЕРБ в Перник поднесоха венец на Левски

Възпоменателната церемония по случай 149 – години от гибелта на Апостола на свободата започна с химна на Р България, след което събралите се граждани запазиха едноминутно мълчание в памет на националния ни герой . Под звуците на Духовия оркестър с диригент Трифон Трифонов учениците от 12-то Основно училище „Васил Левски“ развълнуваха присъстващите с изразителното представяне на стихове за дякона. 

По традиция и тази година бе даден почетен караул от членовете на дружество “Традиция” пред паметника на Апостола.

Ръководството на ГЕРБ-Перник, народният представител, общински съветници и членове на партията се включиха в поклонението в памет на Апостола на свободата. Те поднесоха венец и цветя на паметника на Левски в знак на признателност към делото и личността му.

„ Каквото и да кажем за Левски винаги ще е малко, защото неговите стъпки винаги ще отекват по земите ни. Българинът носи името и делата му в сърцето си и най-истинският, най-големият неразрушим паметник е незабравата на неговия подвиг. Нека помним заветите на Левски и да ги следваме“, призоваха от партия ГЕРБ- Перник.

Сред дошлите да уважат паметта на Апостола бяха народният представител Кирил Ананиев, областният координатор и общинският координатор Емил Костадинова и Денислав Захариев, лидерът на младежите Георг Георгиев, областният координатор на младежката структура Рая Благоева, представители на женската структура, общински съветници, членове и симпатизанти на партията.

Коментари

коментара