Безплатно приложение за лекарства стана хит сред перничани

Безплатно приложение обхваща партньорска мрежа от аптеки в цялата страна с цел да улесни онлайн търговията на стоки от аптечната мрежа. Лесно, интуитивно и удобно, Help2Go предоставя информация за наличности на лекарства, добавки и козметични средства. Освен това мобилното приложение ще ви покаже и кои са най-близките до вас лаборатории в които може да си направите изследване.

В последните години живеем в интересни и много динамични времена. Ежедневно предизвикателство за нас е, че често се изчерпват важни лекарствени средства от аптечната мрежа. Това води и до часове, изгубени напразно в обикаляне и търсене на важни консумативи. Така се зароди и идеята за създаването на уникалното приложение Help2Go”, споделя един от създателите й Звезделин Минчев като допълва, че при създаване на приложението тяхната цел била именно да спестят ценно време и да премахнат чакането по опашки, което намалява и риска от заразяване от COVID-19.

Системата е напълно безплатна и може да я свалите от Google Play и App Store. От потребителя се изисква единствено да се регистрира. Основната й функция е информиране на потребителя в два аспекта – в кои най-близки аптеки до своето местоположение може да открие нужните лекарства, витамини или козметични средства, както и коя лаборатория ще откликне на възникнала нужда. И с това предимствата не приключват – платформата ще ви изведе сравнение на цените между отделните аптеки. При липса на наличност от нужния продукт той лесно може да бъде заявен с точна обратна информация за неговото зареждане и време за доставка.

При поръчка от Help2Go може да поръчате и платите лекарствата на родителите ви, на ваши близки или да дарите на нуждаещ се лекарствени продукти. Нашата цел беше освен да сме практични, да бъдем и полезни на обществото”, казва още Звезделин Минчев.

Ползите създадени от екипа на Help2Go са още много и все практични. Платформата дава точна информация за състава на всеки продукт с цел пълното запознаване на потребителя с характеристиките на средствата, които са нужни. Процес, който лекарите обикновено неглижират, а при наплив в аптеката – никой не обяснява.

Друга полезна функция в приложението е напомнянето кога дадено лекарство трябва да бъде прието, тъй като е важен точният прием при лечение. Така, ангажиментът човек да помни, да записва или настройва известия практически отпада, защото Help2Go ще се погрижи да дава навреме информация.

Екипът ни дава и възможността за доставка, тъй като не винаги условията позволяват заявените лекарства, добавки или козметични продукти да бъдат взети от аптеката или дрогерията, в която се намират. Карантина, отдалечено място на живеене, причините могат да бъдат безброй”, допълва Звезделин като подчертава, че процесът се случва бързо и лесно и това го прави незаменим помощник в напрегнатото ежедневие.

Свалете приложението в телефона си още сега!

Коментари

коментара